De snelste antikraak service van Nederland

Groningen

Woningzoekenden / Vastgoedeigenaren

Ook voor het beheer van grote projecten kunt u terecht bij antikraak Groningen, in dergelijke grote gebouwen worden dan meerdere huiswachten geplaatst om voor een volledige antikraakdekking te zorgen.

De beheermethode wordt gekenmerkt door extra planmatig beheer en inzet van een of meerdere huismeesters. Ook voor tijdelijk beheer met toepassing van de Leegstandwet zit u bij antikraak Groningen goed, voor elk probleem wat betreft leegstand hebben wij een passende oplossing!

Goedkoop wonen via antikraak Groningen

Groningen is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Groningen en de grootste kern in de gelijknamige gemeente. De plaats wordt in grote delen van Noord- Nederland ook kortweg aangeduid met Stad.

Demografie Groningen

De gemeente Groningen had eind 2009 bijna 188.000 inwoners. Hoewel de stad een lager inwoneraantal heeft, behoort Groningen tot de tien grootste steden in Nederland. Groningen is een van de oudste steden van Nederland. Omdat de stad ten opzichte van andere steden nogal afgelegen ligt was de stad historisch gezien vooral op zichzelf en de directe omgeving aangewezen.

Geschiedenis Groningen

Als Hanzestad maakte Groningen deel uit van het Noordduitse handelsnetwerk. Later werd de stad vooral een regionaal marktcentrum dat zich ontwikkelende tot stadsstaat. Sinds de Republiek hoorde Groningen nominaal bij Nederland, maar tot aan de Franse tijd bleef Groningen feitelijk een autonome stad, die heer was in het grootste deel van de provincie. Tegenwoordig is Groningen een stad met veel industrie en handel. Groningen is daarnaast vooral een studentenstad met bijna 50.000 studenten waarvan er ruim 30.000 in de stad Groningen wonen.

Antikraak in Groningen wordt ook veel gebruikt door studenten en andere mensen die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Wanneer je dus bijvoorbeeld gaat studeren in Groningen en op zoek bent naar een (tijdelijke) kamer is Antikraak Direct een optie die je zeker in overweging moet nemen.

Klik hier wanneer je je direct in wilt schrijven voor een woonruimte bij antikraak Groningen