De snelste antikraak service van Nederland

Informatiepagina

Antikraak Direct: kraakpreventie binnen 24 uur

Antikraak Direct is een dienst die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is en u hulp biedt bij het voorkomen van kraken van uw leegstaande vastgoed. Als vastgoedeigenaar kunt u te maken krijgen met (acute) kraakdreiging, wanneer dit het geval is helpen wij u graag met het vinden van een snelle en passende oplossing. Antikraak Direct garandeert tijdelijke bewoning door antikrakers van het vastgoed binnen 24 uur na contactopname.

Antikraak Direct is een nieuw initiatief. Uit onze ervaringen op het gebied van antikraak hebben wij geconstateerd dat er in toenemende mate behoefte is aan een dienst die onmiddellijk zorg draagt voor kraakpreventie bij (acute) kraakdreiging. Dit is doorontwikkeld in de vorm van Antikraak Direct.


Antikraak Direct is geschikt voor vastgoedbeheerders en eigenaren van panden die kraken van hun eigendom willen voorkomen. Hoewel ook met Antikraak Direct de nadruk op preventie van kraak ligt, is tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed zeker ook gericht op het voorkomen van inbraak, verpaupering en schade in het algemeen. Antikraak Direct plaatst tijdelijke bewoners die niet alleen wonen maar ook waken.

Wanneer u gebruik maakt van de contactknoppen op de homepage komt u snel in contact met één van onze medewerkers die u snel en efficiënt uit de brand helpen.