De snelste antikraak service van Nederland

Onze oplossingen

1. Antikraak – beheer binnen 24 uur

Wanneer u kraken van uw pand wilt voorkomen kunt u contact opnemen met Antikraak Direct. Wij hebben direct de juiste huiswachten beschikbaar die zich zo snel mogelijk in uw pand installeren, overal in Nederland. De bewoners worden allemaal gescreend met behulp van ons Click & Check-systeem. Wij garanderen plaatsing van huiswachten binnen 24 uur na contactopname. Deze dienst kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld Toezicht.

2. Leegstandwet – verhuur met rendement

De meest rendabele vorm van tijdelijk beheer is met toepassing van de Leegstandwet. Dit is alleen mogelijk voor woningen en woongebouwen, zowel voor sloop als nieuwbouw bestemd. Antikraak Direct verzorgt het totale traject vanaf de vergunningaanvraag tot aan de wederoplevering. Wij behoren tot de organisaties met de meeste ervaring op dit gebied. Als de Leegstandwet niet van toepassing is bieden we oplossingen binnen het normale antikraak beheer.

3. XL-beheer – voor de grote gebouwen

Deze intensieve beheermethode kenmerkt zich door extra planmatig beheer en Toezicht of inzet van huismeesters. De huismeester zorgt voor zaken als toegangsbeheer, energiebeheer, controlerondes en onderhoud. Het takenpakket van de huismeester kunt u samen met ons vaststellen. Vaak worden in de “XL-gebouwen” meer huiswachten geplaatst om voor een goede antikraakdekking te zorgen. XL-beheer van Antikraak Direct is uniek in Nederland.

4. Toezicht – van bewoning tot bewaking

Op spannende momenten en in problematische panden of gebieden biedt een aanvulling van antikraak met Toezicht vaak een goed resultaat. De omgeving rondom de te beheren gebouwen of woningen kan met Toezicht extra goed in de gaten gehouden worden. Toezicht wordt uitgevoerd door personen die in het object verblijven; de huiswachten en/of huismeesters. Ook voor gecertificeerde 24-uurs bewaking met de scherpste tarieven in Nederland kunt u ons inschakelen.

5. Expositie – als bewoning niet gewenst is

Soms kan een project niet bewoond worden of is dit niet wenselijk. Een uitstekend alternatief hiervoor bieden wij met het plaatsen van een expositie in het leegstaande pand. Met een minimale belasting voor uw pand realiseren we een maximale bescherming tegen kraak en vandalisme. Een uitstekende manier van leegstandbeheer die twee kanten uitwerkt. Met Expositie steunen wij daarnaast ook nog eens kunstenaars met een lichamelijke of geestelijke handicap.

Heeft u niet direct haast? Neem dan gerust contact met ons op om bovenstaande mogelijkheden met een van onze adviseurs te bespreken. Wij bezoeken u graag of staan u telefonisch te woord via 088 – 268 45 72 (088 – antikraak).